Sorunlarınızı En Hızlı Şekilde Çözüme Kavuşturalım!
Çözüm Ara

CBDDO 27001

CBDDO 27001

CBDDO 27001

BİLGİ GÜVENLİĞİ RİSK DEĞERLENDİRMESİ

Bimser QDMS uygulaması kurumunuzun ISO 270001 standardına uyumluluğu takip etmek ve yönetmek için bir platform sunmaktadır.

Bu platform ile Prosedür, Talimat, Yönetmelik gibi bilgi güvenliği sürecindeki dokümanlarınızı yönetebilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz denetim faaliyetleri ile süreçlerinizin uyumluluğunu ölçmek ve tespit ettiğiniz bulguların ortadan kaldırılması için yapılacak çalışmaları takip edeceğiniz bir platform sunar.

QDMS’in DİF ve Aksiyon fonksiyonları ile bulgu takiplerinizi yapabilir, süreci bir bütün olarak yönetebilirsiniz.

BIMSER BENEFITS
Dijital Dönüşümde Akıllı Çözümler

Varlık envanterini tanımlayarak sınıflandırabilir, bu varlıklara bağlı risklerinizi kurumunuzun sahip olduğu metodolojiye göre yönetebilirsiniz. Risklerin ortadan kaldırılması ve/veya etkisinin azaltılabilmesi için alınması gereken önlem faaliyetlerini gerçekleştirebilirsiniz. Risk skoruna göre DİF ve Aksiyon fonksiyonları ile önlem çalışmalarınızı yürütebilir, takip edebilirsiniz. Bu sayede önlem öncesi ve önlem sonrası risk değerlendirme faaliyetlerini gerçekleştirebilirsiniz. Geniş bir raporlama fonksiyonu bulunmaktadır.

Risk matrisleriniz üzerinden Isı Haritalarınız görerek hangi seviyede ne kadar riskinizin bulunduğunu da görsel anlamda raporlayabilirsiniz. Buna ek olarak Bilgi Güvenliği ihlallerini bildirebilir, bu ihlallerin gerekli kontrol, onay, aksiyon planı gibi aşamalarının takibini risk formları ile ilişkili olarak yönetebilirsiniz. 27001 süreçlerinizi yönetmek, olası hataları önceden tespit ederek bu hataları ortadan kaldırılması için gerekli faaliyetleri takip etmek ve raporlama fonksiyonu ile verilerinizi analiz etmek QDMS ile mümkün.

HEMEN

TEKLİF AL






    Bize Nereden Ulaştınız?

    Sosyal MedyaGoogle AramasıArkadaş Tavsiyesi


    Yorum Yap

    E-Posta adresiniz yayımlanmayacaktır.Zorunlu alanlar * ile gösterilmiştir.

    CSP
    QDMS
    eBA
    BEAM
    Ensemble
    QGRC